Antipasti
Voorgerechten
Tiepido di salmone affumicato con cipolla rossa e prezzemolo. 22,00
Lauw van gerookte zalm met snippers van rode ajuin en peterselie.
Gamberi in tempura, coulis di mango, salsa avocado, maionese al lime. 20,00
Tempura van scampi met zijn drie sauzen, coulis van mango, sausje van avocado, mayonaise met limoen..
Vitello tonnato ‘Tradizionale Piemontese’. 18,00
Fijne sneden van junior kalfsvlees, met een saus op basis van tonijn en kappertjes.
Melanzane alla Parmigiana. 18,00
Een vegetarische klassieker: millefeuille van aubergine, tomaat, Parmigiano en verse basilicum.
Terrina di fegato d’oca, confettura di fichi e brioche tostata. 24,00
Terrine van ganzenlever, confituur van verse vijgen en toast van brioche.
Primi
Tussengerechten
Le Paste
Linguine al ragù d’astice. 23,00
Linguine met ragout van kreeft.
Trofie Genovesi al pesto con fagiolini e cubetti di patate. 18,00
Trofie met verse pesto op Genovese wijze met prinsessenboontjesen blokjes van aardappel.
Spaghetti n°5 Pomodoro e Basilico, all’olio di oliva moraiolo. 16,00
Spaghetti n°5 met tomaat ‘San Marzano’, verse basilicum en olijfolie ‘moraiolo’.
Secondi
Hoofdgerechten
Le Carni
Ossobuco alla Milanese con risotto allo zafferano. 28,00
De échte ‘Ossobuco Milanese’, risotto met saffraan.
Saltimbocca di vitello alla Romana. 26,00
Kalfsvlees op Romaanse wijze met gerookte parmaham, op smaak gebracht met verse salie en een verfijnd gekruide kalfsjus
Tagliata di manzo. 34,00
Tagliata van entrecote met een salade van rucola en ‘Parmigiano’, aardappelen uit de oven met rozemarijn.
I Pesci
Il pescato del giorno. dagprijs
De vangst van de dag.
Filetti di sogliola impanati e fritti, con sfornatino di patate 28,00
e maionese alla rucola.
Filets van zeetong, gepaneerd en gebakken, met een flan van aardappel en mayonaise van rucola.
Lunch & Menu's
Cavalieri menu
Lunch menu 35,00
Businesslunch – voorgerecht, hoofdgerecht, twee glazen wijn, koffie of thee.
Enkel van woensdagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Menu ‘Tradizionale’(*) 45,00
3-gangen menu
Menu Gastronomico Italiano.
Vier-gangen menu (**) 58,00
Vijf-gangen menu (***) 72,00
Aangepaste wijnen:
(*) aangepaste wijnen voor de menu
‘Tradizionale’ € 27/persoon
(**) aangepaste wijnen voor het
vier-gangen menu € 36/persoon
(***) aangepaste wijnen voor het
vijf-gangen menu € 45/persoon
deze menu’s worden enkel per tafel geserveerd
Na de lunch of het diner kan u nog even nagenieten. In de namiddag tot 16u30 en ’s nachts tot 00u30u
Dolci
Desserten
Panna cotta con coulis di frutti rossi – 12€
Panna cotta met coulis van rode vruchten
Tiramisù Cavalieri – 12,50€
Tiramisù Cavalieri
Cremoso di cioccolato – 14,00€
Hemels chocolade dessert
Gelato alla vaniglia tempestato ai Lamponi – 12,00€
Vanille-ijs bezaaid met frambozen
Millefoglie caramellata, al mango e frutto della passione, con crumble di cioccolato – 13,00€
Gecarameliseerde millefeuille met mango en passievrucht, en een crumble van chocolade
Formaggi
Kaas
Selezione di formaggi Italiani tipici – 15,00€
Assortiment van typisch Italiaanse kazen voor ons geselecteerd door kaasaffineur Van Tricht