Cavalieri Menu
Lunch menu 39,00
Businesslunch – voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.
Enkel van woensdagmiddag tot en met vrijdagmiddag
Menu Gastronomico Italiano.
Vier-gangen menu (**) 75,00
Vijf-gangen menu (***) 90,00
Aangepaste wijnen:
(*) aangepaste wijnen voor de menu
‘Tradizionale’ € 27/persoon
(**) aangepaste wijnen voor het
vier-gangen menu € 36/persoon
(***) aangepaste wijnen voor het
vijf-gangen menu € 45/persoon
deze menu’s worden enkel per tafel geserveerd
Na de lunch of het diner kan u nog even nagenieten. In de namiddag tot 16u30 en ’s nachts tot 00u30u
Antipasti
Vitello tonnato
Parmigiana van aubergines
Scampi fritti met een mayonaise van lime
6 Gillardeau oesters
St Jacobsnoot, gebakken bloedworst
Tartaar van rund, crème van Parmigiana, zwarte truffel
Primi piatti
Linguine met ragout van gambas
Risotto kalfszwezerik
Tagliatelle met ragout van ree
Ravioli van Chianina rund, zwarte truffel
Secondi piatti
Kabeljauw, mousseline al limone
Ossobuco alla Milanese, risotto allo zafferano
Tagliata van entrecôte
Gebakken carrée Duroc Bataille
Dolci e formaggi
Tiramisù ‘Cavalieri’
Pastiera Napoletana
Panna cotta met een coulis van rode vruchten
Soufflé al cioccolato
Semifreddo al torroncino
Assortiment van fijne, authentieke Italiaanse kazen
Nostri vini
Cavalieri heeft een zeer uitgelezen Italiaanse wijnkaart die nog steeds verbeterd wordt.
Het doel is heel eenvoudig;
De bestemming zijn voor iedereen die van lekkere Italiaanse wijn houdt.
De wijnkaart is uitgebreid en omvat alles van lage-alcohol wijnen, ideaal voor zakenlunches, over uitstekende degustatie wijnen tot een scala van wijnen geserveerd ‘by the glass’.
Terwijl de grote regio’s van Italië domineren, worden andere geweldige terroirs en producteurs uit heel Italië niet vergeten.
We serveren een grote variatie aan wijnen in verschillende prijsklassen; Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere onder 35 euro, en verder bevat onze kelder enkele grote namen die zijn opgenomen tegen zeer interessante prijzen.
We gaan continu op zoek naar originele, streekgebonden druivensoorten en typische wijnen. Een voorbeeld daarvan is Aglianico, welke één van de grote druivenvariëteiten van Zuid-Italië is. Deze druif wordt ook de ‘Nebbiolo van het zuiden’ genoemd.
Riccardo, zelf afkomstig uit Basilicata, is geïnspireerd door alle regio’s van Italië en staat samen met zijn team klaar om u te adviseren voor de perfecte foodmatch.